Home » MAYA (nieuw)

MAYA en het mysterieuze bos

Dit is een kinderboek vol leuke fantasieën voor een (klein) kind dat wilt dromen en een groot kind wilt worden.

Maya is een meisje dat giechelt met haar vriendinnen en net zo graag ravot met de jongens. Het maakt haar niets uit. Zou jij met haar willen spelen? Vast wel.

Ze is net zo bijzonder als jij bent. Heel bijzonder dus. Op een dag mag ze mee naar het mysterieuze bos. Het bos waar sprookjes waar zijn. Dapper gaat zij op ontdekkingsreis en jij mag met haar mee.

 

Over de schrijver
Ik ben een volwassene met meer fantasie dan je ouders. Het schrijven deed ik samen met Maya. Zij leidde mij rond door het mysterieuze bos en ik zette het op papier.

 

Het boek kost €12,50 (exclusief verzendkosten) en is te bestellen via: http://mgl.mijnbestseller.nl/erikbastiaan-net

Je kunt het boek ook bij mij bestellen: e.bastiaan-net@zonnet.nl Ik heb er nog een beperkt aantal op voorraad.

Erik Bastiaan - Net (1968) schrijft al meer dan 10 jaar boeken en verhalen. Nu presenteert hij een kinderboek. Hij begon hieraan toen hij in het ziekenhuis lag. Waar kun je beter dromen van een kinderlijke fantasiewereld dan op zo'n fantasieloze plek. Overigens geen kwaad woord over de verzorging, die was goed. Tijdens zijn herstel heeft hij met veel plezier het verhaal voltooid. Vervolgdelen staan in de planning. Zijn ziekte noch zijn autisme komen in het boek ter sprake. Hij wil de kinderen meenemen in een vrolijk fantasievol verhaal.